Den Strategiske FokusProfilLuk

Spørgeskema side 1 af 22

Fremtidens strategi forudsætter at medarbejderne i højere grad:

Er punktlige og præcise når de løser deres opgaver

Fokuserer på at være målrettede i deres aktiviteter

Garuda Business Partner

Garuda Business Partner er opstået ved en fusion mellem:

Det bedste af 25 års erfaring med forskning i den succesfulde personlighed, samt udvikling og udbredelse af internationalt anerkendte ledelsestest og samtaleværktøjer.

Det bedste af 25 års erfaring med rådgivning i virksomhedsudvikling, salg, resultatsikring og vækst.

Garuda Business Partner skærper jeres fokus på 4 vinduer af muligheder for potentialeudnyttelse og baner dermed vejen for en succesfuld udvikling og resultatopnåelse. Strategisk, taktisk og praktisk. Vi samarbejder med fokus på jeres:

 

Resultat

Her sætter vi focus på de aktiviteter, processer, holdninger og værdier, som fører direkte til hurtigere og bedre resultater.

 

Udvikling

Her sætter vi fokus på de faktorer, som fører til formulering og en succesfuld implementering af strategier, forandringer, fornyelser og udvikling af innovativ kraft.

 

Integration

Her sætter vi fokus på de aktiviteter og processer, som fører til udviklingen af et effektivt samarbejde, baseret på den enkeltes forståelse af og vilje til at tage et individuelt, såvel som et fælles ansvar.

 

Organisation

Her sætter vi fokus på de faktorer, som sikre eksistensen af de regler, rammer, systemer og strukturer der mest hensigtsmæssigt understøtter opgavernes løsning og medarbejdernes ageren.

Har I ønske om at udfolde det fulde potentiale økonomisk og menneskeligt, så beslut dig for en hurtig, udbytterig og vederlagsfri kontakt. Kontakt os nu!